• 1400/08/08 - 08:23
  • - تعداد بازدید: 229
  • - تعداد بازدیدکننده: 225
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقای سلامت

جدول نشانگر رنگی تغذیه‌ایکه بر روی مواد خوراکی و آشامیدنی بسته بندی شده، درج می‌گردد راهنمای مناسبی برای انتخاب مواد غذایی سالم می‌باشد.
 
این جدول شامل میزان انرژی، چربی، قند کل، نمک و میزان اسیدهای چرب ترانس می‌باشد که علاوه بر درج مقادیر شاخص‌های فوق در هر سهم از ماده غذایی، به مصرف کننده کمک می‌کند تا با یک نگاه سریع و آسان و بر اساس رنگ (سبز، زرد و قرمز) ماده غذایی را از حیث شاخص‌های مهم تغذیه‌ایارزیابی نموده و مناسب‌ترین انتخاب را انجام دهد.
 
در این جدول رنگ هرکدام از ترکیبات بر اساس میزان آن تعیین می‌گردد. رنگ قرمز برای میزان زیاد، رنگ نارنجی برای میزان متوسط و رنگ سبز برای میزان کم است.
 
به منظور پیروی از یک رژیم غذایی مناسب، کنترل میزان دریافت روزانه انرژی و شاخص‌های قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس متناسب با شرایط جسمانی و میزان تحرک و فعالیت بدنی از اهمیت ویژه‌ایبرخوردار می‌باشد.
 
محصولات غذایی با نشانگرهای سبز رنگ بهترین و مناسب‌ترین انتخاب از نظر تغذیه‌ایمی‌باشند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 6191
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: