• 1401/01/21
  • - تعداد بازدید: 364
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معرفی مدیریت آزمایشگاه

مدیریت آزمایشگاه:

 

آزمايشگاه­ کنترل فرآورده های  غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی فسا از لحاظ ساختار سازماني، زیر مجموعه معاونت غذا و دارو دانشگاه فسا است که امکان ارائه خدمات به کليه مشتريان درون سازماني و برون سازماني را دارا مي‌باشد. این آزمایشگاه خدمات آزمون‌هاي خود را مطابق استاندارد ISO/IEC 17025:2005، روش‌هاي آزمون تهيه شده و خواسته‌هاي مشتري ارایه می دهد.

 

            آزمايشگاه­ کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا در میدان ابن سینا، بلوار ولیعصر واقع شده است. اين واحد به منظور كنترل كيفي و آناليز محصولات نهائي با متراژ حدود 500 متر مربع به بهره برداري رسيد.

 

این آزمايشگاه به منظور كنترل كيفيت و آنالیز محصولات واحدهاي تولیدی زیر مجموعه دانشگاه فسا زیر نظر معاونت درمان در سال 1380 آغاز بكار نمود. در سال 1385 این واحد با تشکیل معاونت غذا و دارو از معاونت درمان جدا گردید. اين آزمایشگاه  شامل بخش های فنی میکروبیولوژی، شیمی مواد غذایی، آنالیز دستگاهی و بخش تضمین کیفیت مي باشد.

 

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی فسا، بعنوان مرجعی برای آزمون های مرتبط با مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی، واحدی از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا می باشد که در راستای تحقق اهداف کلان این سازمان فعالیت می نماید.

 

این آزمایشگاه با هدف کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی با کیفیت موارد زیر را سرلوحه عملکرد خود قرار می دهد:

  1. -     بکارگیری افراد توانمند و ذیصلاح در آزمایشگاه جهت اطمینان از انجام صحیح و دقیق فعالیت های مرتبط با آزمون
  2. -   ایجاد انگیزش، ارتقاء سطح مهارت و کارایی کارکنان از طریق آموزش های سیستمیک و مستمر
  3. توسعه دامنه فعالیت های مرتبط با آزمون از طریق انجام مطالعات و خرید تجهیزات با تمرکز به محصولات تولیدی شهرستان
  4. -   استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود.
  5. -   بهبود مستمر در مجموعه فعالیت ها و عملکردهای آزمایشگاه
  6. -   تعامل مناسب با مشتریان جهت افزایش رضایت ایشان

آزمایشگاه خود را ملزم می داند که از آخرین ویرایش استاندارد های بین المللی و ملی و متون فنی جهت انجام آزمون ها استفاده نماید و کلیه پرسنل موظف به انجام وظایف مطابق روال های مدرن و مشخص شده آزمایشگاه می باشند.

جهت حصول به موارد فوق، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی فسا، سیستم مدیریت کیفیت خود را بر مبنای استاندارد ISO/IEC 17025:2005 طراحی نموده و مدیر این آزمایشگاه خود را ملزم و متعهد می داند منابع و امکانات لازم جهت تحقق اهداف و برآورده سازی الزامات این استاندارد فراهم آورده سازی الزامات این استاندارد را فراهم آورد.

 

 

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: