معرفی مدیریت آزمایشگاه
مدیریت آزمایشگاه:
آزمايشگاه کنترل فرآورده های غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی فسا از لحاظ ساختار سازماني، زیر مجموعه معاونت غذا و دارو دانشگاه فسا است که امکان ارائه خدمات به کليه مشتريان درون سازماني و برون سازماني را دارا ميباشد. این آزمایشگاه خدمات آزمونهاي خود را مطابق استاندارد ISO/IEC 17025:2005، روشهاي آزمون تهيه شده و خواستههاي مشتري ارایه می دهد.
آزمايشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا در میدان ابن سینا، بلوار ولیعصر واقع شده است. اين واحد به منظور كنترل كيفي و آناليز محصولات نهائي با متراژ حدود 500 متر مربع به بهره برداري رسيد.
این آزمايشگاه به منظور كنترل كيفيت و آنالیز محصولات واحدهاي تولیدی زیر مجموعه دانشگاه فسا زیر نظر معاونت درمان در سال 1380 آغاز بكار نمود. در سال 1385 این واحد با تشکیل معاونت غذا و دارو از معاونت درمان جدا گردید. اين آزمایشگاه شامل بخش های فنی میکروبیولوژی، شیمی مواد غذایی، آنالیز دستگاهی و بخش تضمین کیفیت مي باشد.
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی فسا، بعنوان مرجعی برای آزمون های مرتبط با مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی، واحدی از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا می باشد که در راستای تحقق اهداف کلان این سازمان فعالیت می نماید.
این آزمایشگاه با هدف کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی با کیفیت موارد زیر را سرلوحه عملکرد خود قرار می دهد:
- - بکارگیری افراد توانمند و ذیصلاح در آزمایشگاه جهت اطمینان از انجام صحیح و دقیق فعالیت های مرتبط با آزمون
- - ایجاد انگیزش، ارتقاء سطح مهارت و کارایی کارکنان از طریق آموزش های سیستمیک و مستمر
- - توسعه دامنه فعالیت های مرتبط با آزمون از طریق انجام مطالعات و خرید تجهیزات با تمرکز به محصولات تولیدی شهرستان
- - استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود.
- - بهبود مستمر در مجموعه فعالیت ها و عملکردهای آزمایشگاه
- - تعامل مناسب با مشتریان جهت افزایش رضایت ایشان
آزمایشگاه خود را ملزم می داند که از آخرین ویرایش استاندارد های بین المللی و ملی و متون فنی جهت انجام آزمون ها استفاده نماید و کلیه پرسنل موظف به انجام وظایف مطابق روال های مدرن و مشخص شده آزمایشگاه می باشند.
جهت حصول به موارد فوق، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی فسا، سیستم مدیریت کیفیت خود را بر مبنای استاندارد ISO/IEC 17025:2005 طراحی نموده و مدیر این آزمایشگاه خود را ملزم و متعهد می داند منابع و امکانات لازم جهت تحقق اهداف و برآورده سازی الزامات این استاندارد فراهم آورده سازی الزامات این استاندارد را فراهم آورد.