• 1400/08/08 - 09:08
  • - تعداد بازدید: 303
  • - تعداد بازدیدکننده: 299
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شناسایی محصولات مواد خوراکی و آشامیدنی قاچاق

امروزه حجم وسیعی از محصولات و مکشوفات قاچاق در کشور به محصولات خوراکی و آشامیدنی اختصاص دارد.
 
محصولات خوراکی و آشامیدنی به دلیل مصرف همگانی و ارتباط مستقیم با سلامت مردم در میان محصولات قاچاق از اهمیت خاصی برخوردارند، چرا که محل تولید بسیاری از فرآورده‌ های قاچاق مشخص نیست و قاعدتاً نظارتی بر فرآیند تولید و همچنین ترکیبات استفاده شده در این محصولات وجود نخواهد داشت، که این امر زمینه تخلفات و تقلبات مختلف از جمله استفاده از مواد اولیه غیرمجاز، عدم رعایت میزان مجاز ترکیبات محصول، درج تاریخ تولید و انقضای غیر واقعی، عدم رعایت شرایط حمل و نقل و شرایط نگهداری و… که هر یک به تنهایی می‌ تواند موجب آسیب‌های جدی به سلامت جامعه گردند.
 
کلیه واردکنندگان و تولیدکنندگان محصولات خوراکی و آشامیدنی در کشور ملزم به طی پروسه واردات محصول و مواد اولیه مصرفی خود از طریق سامانه‌های سازمان غذا و دارو می‌باشند که به منظور تسهیل شناسایی و ردیابی محصولات در سطح عرضه برچسب اصالت کالا بر روی محصولات وارداتی درج و سامانه TTAC نیز به منظور پایش برچسب اصالت در دسترس عموم مردم قرار دارد.
 
بااستفادهازروشهای زیر می‌توان اصالت کالا را بررسی نمود:
 
✅سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲
 
✅سامانهTTAC
 
✅استفاده ازنرم افزار بارکدخوان
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 6197
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: