برگزاری دوره آموزشی آشنایی با اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
دوره آموزشی " آشنایی با اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی " در معاونت غذا و دارو برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو فسا، دوره آموزشی " آشنایی با اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی " در روز سه شنبه مورخ ۲۲ /۰۸ / ۱۴۰۳ با تدریس استاد فرهیخته دکتر آمنه نعمت الهی و با حضور کارشناسان مدیریت نظارت بر فراورده های غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات تولیدی تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به صورت حضوری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.