فایل ها
- دستورالعمل نحوه بررسی جهت صدور پروانه ساخت
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی
- بخشنامه یکسان سازی شرایط صدور و پروانه های بهداشتی نمک های خوراکی
- بخشنامه در خصوص مسئولین فنی با رشته شیمی
- بخشنامه در خصوص ارائه اظهارنامه ثبت علامت تجاری جهت صدور پروانه ساخت
- فهرست عناوین یکسان سازی شده محصولات خوراکی و آشامیدنی برای صدور پروانه بهره برداری و ساخت
- دستورالعمل اخذ نشان « حلال »
- عناوین یکسان سازی شده محصولات غذایی و آشامیدنی
- دستور العمل صدور و تمدید پروانه های بهداشتی.pdf
- فرمهای مربوط به پروانه های بهداشتی (1).rar
- الزامات صادرات به قطر_1.rar
- چارت مسئولین فنی حوزه غذایی f-fw9-001-3.pdf
- دستورالعمل نشان ایمنی و سلامت.rar
- دستورالعمل-گواهی-بهداشت-برای-صادرات_2.pdf
- مجوز پخش فرآورده های غذایی و آشامیدنی_compressed (3).pdf
- بروزرسانی حداکثر میزان باقیمانده آفت کش ها.pdf
- انطباق برچسب محصول با پروانه.pdf
- اعتبارسنجی گواهی سیستم مدیریت ایمنی و ایمنی.pdf