فایل ها
- دستورالعمل نحوه بررسی جهت صدور پروانه ساخت
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی
- بخشنامه یکسان سازی شرایط صدور و پروانه های بهداشتی نمک های خوراکی
- بخشنامه در خصوص مسئولین فنی با رشته شیمی
- بخشنامه در خصوص ارائه اظهارنامه ثبت علامت تجاری جهت صدور پروانه ساخت
- فهرست عناوین یکسان سازی شده محصولات خوراکی و آشامیدنی برای صدور پروانه بهره برداری و ساخت
- دستورالعمل اخذ نشان « حلال »
- عناوین یکسان سازی شده محصولات غذایی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه
- فرمهای مربوط به پروانه های بهداشتی (1).rar
- الزامات صادرات به قطر_1.rar
- دستورالعمل نشان ایمنی و سلامت.rar
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان مواداولیه / فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- نامه صدور مجوز پخش فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- نامه به روز رسانی حداکثر میزان باقیمانده آفت کش ها در تارنمای سازمان غذا و دارو
- نامه تاکید بر لزوم برچسب
- دستورالعمل نحوه اعتبار سنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی
- چارت مسولین فنی حوزه غذایی
- دستورالعمل-نحوه-ثبت-گواهی-اظهار-مشاغل-خانگی
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت )جهت صادرات(/ پروانه بهداشتی ساخت )استفاده از ظرفیت خالی و جهت صادرات)
- دستورالعمل اجزایی رسیدگی به شکایات و گزارشات در خصوص مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی ،بهداشتی
- راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی.pdf
- راهنمای کارشناسی درخواست پروانه بهداشتی منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی.pdf
- دستورالعمل اجرایی غنی سازی آرد گندم با آهن و اسیدفولیک