معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا به عنوان ناظر اجرایی طرح تولید محصولات گلوتن فری انتخاب شد
انعقاد تفاهم نامه بین معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با واحد تولیدی تحت پوشش معاونت غذا و دارو فسا طرح تولید محصولات گلوتن فری به اجرا در آمد.

- در راستای خدمت رسانی به بیماران مبتلا به سلیاک و با تلاش مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی طرح تولید محصولات لبنی گلوتن فری در شهرستان فسا به اجرا در آمده است این طرح در پی انعقاد تفاهم نامه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با واحد تولیدی تحت پوشش معاونت غذا و دارو به اجرا در آمده است که در فاز اول تولید محصولات ماست کم چرب ، ماست پر چرب ،پنیر سفید و دوغ را شامل می شود و معاونت غذا ودارو در این طرح به عنوان ناظر فعالیت می نمایید .
- بیماری سلیاک یک اختلال آلرژی و خود ایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی است . در این بیماری گوارشی ، پرزهای روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال دارد بیماری سلیاک یک بیماری مادرزادی است که به علت عدم تحمل به گلوتن ایجاد میشود. گلوتن پروتئینی است که در اغلب غلات وجود دارد بیماران مبتلا به سلیاک با مصرف پروتئین از دسته گلوتن دچار اختلال و عدم تحمل می شوند