معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار می کند:
دوره های آموزشی ویژه مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و متقاضیان اشتغال در واحد های تولیدی
باتوجه به لزوم کسب امتیاز سالانه، شرکت در دوره های مذکور برای کلیه مسئولین فنی الزامی می باشد و مسئولین فنی به منظور شرکت در دوره آموزشی و پرداخت هزینه دوره و ثبت نام اقدام نمایند.
صدور و تمدید کارت فعالیت مسئولیت فنی منوط به شرکت در دوره های آموزشی مربوطه خواهد بود.
دوره آموزشی "ایمنی و سلامت محصولات تراریخته GMO" در تاریخ 30 مرداد1402 برگزار می شود.
زمان برگزاری دوره ها اطلاع رسانی خواهد شد.
ردیف |
عنوان دوره آموزشی |
میزان ساعت دوره |
امتیاز دوره |
مبلغ دوره |
1 |
آشنایی با سامانه TTAC |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
2 |
آشنایی با فرآیند ثبت منبع واحدهای تولیدی |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
3 |
آشنایی با الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
4 |
تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
5 |
مستندسازی و اصول ارزیابی برنامه پیشنیازی (PRPs) |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
6 |
آشنایی با انواع ارزیابی های حسی و بافتی در صنایع غذایی |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
7 |
مدیریت و کنترل آلرژن ها در محصولات غذایی |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
8 |
ایمنی و سلامت محصولات تراریخته (GMO) |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
9 |
دوره فشرده آموزش بدو خدمت و شرح وظایف مسئولین فنی |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |
10 |
آشنایی با جایگزین های چربی در فرآورده های قنادی با محوریت تمرکز بر انواع نشاسته |
8 ساعت |
5 |
160000 تومان |