معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

اجرای طرح تشدید بازرسی نظارت بر واحدهای تولیدی محصولات خوراكی آشامیدنی

اجرای طرح تشدید بازرسی نظارت بر واحدهای تولیدی محصولات خوراكی آشامیدنی مدیر نظارت بر مواد خوراكی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی شهرستان فسا در گفتگو با خبرنگار وب دا اعلام كرد:با توجه به افزایش مصرف محصولات خوراكی آشامیدنی بالاخص محصولات قنادی در ایام نوروز و افزایش حجم تولید این محصولات در ایام پایانی ...

برنامه تعیین شده درازمدت از سوی متخصص تنها روش موثر لاغری

برنامه تعیین شده درازمدت از سوی متخصص تنها روش موثر لاغری دكتر مسعود كیمیاگر متخصص تغذیه با بیان این مطلب گفت:تب لاغری، امروزه در جامعه فراگیر شده و همه درباره آن صحبت می‌كنند واقعیت آن است كه لاغرشدن و لاغری یك فرآیند درازمدت است. وی با بیان این که شرایط باید برای لاغرشدن مهیا باشد و این شرایط مستلزم برنامه‌ریزی ...

فروش اینترنتی اقلام غیردارویی در داروخانه های كشور

فروش اینترنتی اقلام غیردارویی در داروخانه های كشور ضابطه فروش اینترنتی اقلام غیردارویی در داروخانه های كشور از سوی مدیركل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر به معاونت های غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی و خدماتبهداشتی درمانی سراسر كشور ابلاغ گردید. این ضابطه در 10 ماده در تاریخ 27/7/93 به تصویب كمیسیون قانونی ...

كاهش مصرف نمك خطر شیوع سرطان معده را كاهش می دهد

كاهش مصرف نمك خطر شیوع سرطان معده را كاهش می دهد کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی , ضمن هشدار به مصرف زیاد نمك در كشور گفت: نمك یكی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و كاركرد صحیح عضلات است و این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده ...