معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

تغذیه سالم در دانش آموزان

تغذیه سالم در دانش آموزان به گزارش وبدا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا با تاكید شعار "دانش آموز عزیز با انتخاب و مصرف میان وعده كم روغن و كم نمك به سلامتی خود كمك كن" گفت: در حال حاضر مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخ شده، فست فودها و مصرف زیاد نمك از جمله مشكلاتی است كه در ...

برگزاری جلسه هماهنگی، تدوین و ارائه برنامه های نوروزی

برگزاری جلسه هماهنگی، تدوین و ارائه برنامه های نوروزی به گزارش ,وبدا، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، با توجه به اهمیت خدمت رسانی در ایام نوروز سال 96، جلسه هماهنگی، تدوین و ارائه برنامه های نوروزی معاونت غذا و دارو با حضور معاون غذا و دارو و مدیران حوزه های غذا، دارو، آزمایشگاه، ...

شامپو و اجزای تشکیل دهنده آن

شامپو و اجزای تشکیل دهنده آن به گزارش ,وبدا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا درخصوص شامپو و اجزای تشكیل دهنده آن گفت: شامپو یكی از متداول ترین لوازم آرایشی مورد استفاده برای سر بوده كه استفاده از آن در تمام سنین رایج است. عامل پاك كننده، عامل تقویت كننده كف، عامل حالت دهنده ...

مضرات مصرف بیش از اندازه نمک

مضرات مصرف بیش از اندازه نمک به گزارش وبدا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا درخصوص مضرات مصرف نمك گفت: سازمان جهانی بهداشت اعلام كرده است كه میزان مصرف سدیم در بالغین باید كمتر از 2300 میلی گرم در روز (معادل حدود 5 گرم نمك) باشد. در سنین پایین تر (2-15 سال) حداكثر میزان توصیه ...