معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

 

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت : با توجه به افزایش مصرف فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در ایام پایانی سال و ایام نوروز، طرح تشدید بازرسی با همکاری سایر ارگان ها از 20 اسفندماه 99 آغاز گردیده و تا 20فروردین ماه 1400 ادامه خواهد یافت.

مهندس زهرا مجدی با بیان این موضوع ، که افزایش مصرف فرآورده های خوراکی و آرایشی و بهداشتی،می تواند زمینه ساز تخلف و عرضه محصولات غیرمجاز و فاقد مجوزهای بهداشتی گردد ، که با توجه به  این موضوع ،  تشدید نظارت بر فرآیندهای تولید و عرضه الزامی می باشد

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا ، تصریح کرد: تيم هاي بازرسي معاونت غذا و دارو در و در بازه های زماني تعيين شده و در ساعات مختلف شبانه روز، در طی ایام تعطیلات نوروز از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي و آرایشی ، بازديدهای فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني قاطع و بازدارنده در خصوص برخورد با واحدهاي متخلف و غيرمجاز اعمال می گردد.

مهندس زهرا مجدی در ادامه ضمن اشاره به شرایط خاص کشور و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای تولیدی و صنفی ، افزود : در بازرسی های فنی و بهداشتی تیم های بازرسی از واحدهای تحت پوشش ، رعایت پروتکل های بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد.

ایشان در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای مردم عزیز کشورمان و ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا ، اضافه کرد:به منظور حفظ سلامت خود و افراد خانواده هنگام خرید محصولات، به مجوزهای ضروری بهداشتی از جمله درج پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی و برچسب اصالت، بر روی محصولات آرایشی بهداشتی وارداتی ، توجه نمایند.