مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در ایام نوروز امسال، 633 مورد آزمایش بر روی 91 نمونه مواد غذایی دریافتی از بازرسان غذا و دارو و بهداشت، در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش وب دا؛ مهندس سارا اسدی افزود:‌ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، کلیه نمونه های مشکوک نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.

وی ادامه داد: این نمونه ها از لحاظ آلودگی میکروبی، مطابقت فاکتورهای محصول با استانداردهای مربوطه و تقلبات احتمالی بررسی شدند و نتایج جهت اقدام قانونی با واحدهای متخلف به مراجع مربوطه ارسال گردید.