معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: به منظور خدمت رسانی بهینه دارویی به مردم فهیم شهرستان و مسافران محترم نوروزی در ایام نوروز و با تلاش همکاران در معاونت غذا و دارو، کلیه داروهای مورد نیاز داروخانه های تحت پوشش بویژه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج تأمین شده است.

به گزارش وب دا؛ دکتر مریم بهمنیار افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تمامی داروخانه های شبانه روزی و مراکز درمانی در تمامی ساعات به صورت کاملا فعال آماده خدمات رسانی به همشهریان و میهمانان و مسافرین نوروزی می باشند و سایر داروخانه های روزانه نیز در روزهای غیرتعطیل فعال می باشند .

وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروزی بازرسان معاونت غذا و دارو بصورت مستمر عملکرد داروخانه ها را زیر نظر دارند، ادامه داد: مردم عزیز در صورت بروز هرگونه مشکل یا شکایت می توانند با شماره تلفن 07153318384 و یا تلفن گویای 190 تماس حاصل نمایند.