به مناسبت  روز جهانی غذا، برنامه پیاده روی دانش آموزی با عنوان " پیاده روی از خانه تا مدرسه" از محل گلزار شهدای امامزاده حسن(ع) تا مدرسه مهدیه با هدف ترویج فرهنگ تحرک بدنی در بین دانش آموزان با همکاری معاونت غذا و دارو و آموزش و پرورش شهرستان فسا برگزار گردید.

به گزارش ایفدانا، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، به مناسبت روز جهانی غذا، برنامه پیاده روی دانش آموزی با عنوان " پیاده روی از خانه تا مدرسه" از محل گلزار شهدای امامزاده حسن(ع) تا مدرسه مهدیه با هدف ترویج فرهنگ تحرک بدنی در بین دانش آموزان با همکاری معاونت غذا و دارو و آموزش و پرورش شهرستان فسا برگزار گردید.

در این پیاده روی که با حضور خانم دکتر بهمنیار معاون غذا و داروی دانشگاه، اولیاء دانش آموزان، کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد، کارشناسان  در خصوص مسایل مختلف در حوزه غذا نکاتی را بیان داشتند.

صرف صبحانه سالم، آموزش سلامت و برگزاری مسابقه و اهداء جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.