به گزارش روابط عمومی معاونت غذا دارو ، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو فسا با اعلام این خبر گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا همواره در مسیر ارتقا و تضمین ایمنی و سلامت مواد غذایی و بهداشتی مردم در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور پیشتاز و سرآمد بوده  و هست.

زهرا مجدی افزود: در چند سال اخیر و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی ، ساماندهی واحدهای کوچک تولیدی و صدور مجوزهای بهداشتی محصولات بومی و سنتی در دستور کار حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا قرار گرفته است. افزایش چشمگیر تعداد واحدهای تولیدی کارگاهی دارای مجوز بهداشتی علاوه بر ارتقای سطح ایمنی و سلامت اینگونه محصولات ، سهم به سزایی در اشتغال زایی شهرستان داشته است.

وی اظهار امیدواری کرد که با تداوم حمایت از واحدهای تولیدی مذکور و تلاش در جهت تضمین ایمنی و سلامت محصولات تولیدی آنها گام مؤثری در جهت حفظ ارزش های نظام مقدس جمهوری ایران برداشته شود.