به گزارش روابط عمومی معاونت غذا دارو ، مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر اظهار داشت :کارشناسان این معاونت طی بازرسی های راهبردی از مراکز صنفی عرضه و فروش محصولات آرایشی بهداشتی ضمن بررسی انطباق برچسب اصالت کالا و جمع آوری محصولات غیر مجاز ، به آموزش متصدیان واحدهای مذکور می پردازند.

مهندس زهرا مجدی در ادامه افزود: با توجه به عوارض جانبی خطرناک و برخی موارد جبران ناپذیر مصرف محصولات قاچاق ، کلیه واحدهای صنفی صرفا مجاز به تهیه و عرضه محصولات دارای پروانه بهداشتی معتبر می باشند که جهت حصول این مهم، کارشناسان این معاونت طی بازرسی های راهبردی ، ضمن آموزش نحوه استفاده از نرم افزار مربوطه واجزای برچسب اصالت محصول، متصدیان واحدهای .مذکور را با روش های شناسایی برچسب های نامنطبق و جعلی آشنا می نمایند.