معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا دارو ، دوره آموزشی "آشنایی با افزودنی های مواد غذایی" با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی قطب 5 کشور و مسوولین فنی واحدهای تولیدی در سالن زنده یاد دکتر زینب رضایی معاونت غذا و داروی فسا برگزار گردید..

اسماعیل فیروزی افزود: در این دوره آموزشی دو روزه شرکت کنندگان با انواع رنگ ها، نگهدارنده ها و طعم دهنده های مجاز در صنایع غذایی و  چگونگی تشخیص افزودنی های غیرمجاز آشنا شدند