معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

 

به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، دوره آموزشی "آشنایی با انواع بسته بندی مواد غذایی" با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قطب 5 کشور در سالن زنده یاد دکتر زینب رضایی معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این دوره آموزشی دو روزه، شرکت کنندگان با انواع بسته بندی مواد غذایی آشنا شدند.

گفتنی است در این دوره آموزشی که  در روزهای یکم و دوم آذر ماه برگزار گردید کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قطب 5 و همچنین مسئولین فنی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدی حضور داشتند.