معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

 

با توجه به لزوم گذراندن دوره های آموزشی توسط مسئولین فنی واحدهای تولیدی و کسب سالیانه 25 امتیاز آموزشی دوره های آموزشی  مدیریت بر نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی این معاونت در نیمه دوم سال به شرح زیر اعلام می گردد

 

 

ردیف

عنوان دوره آموزشی

مدت زمان

تاریخ برگزاری

مدرس

هزینه شرکت در دوره

(تومان)

1

آشنایی با تکنولوژی نوین محصولات لبنی پروبیوتیک ، سین بیوتیک و پری بیوتیک

8 ساعت

24 آبان ماه

آقای مهندس سوند رومی

80000

2

آشنایی با انواع بسته بندی مواد غذایی

16 ساعت

1و2 آذر ماه

آقای دکتر خالصی

160000

3

عیب یابی خطوط تولید در صنایع غذایی

16 ساعت

22 و 23 آذر ماه

آقایان مهندس عباسیان و مهندس سوند رومی

160000

4

آشنایی با افزودنی های مواد غذایی (رنگ ها ، طعم دهنده ها و نگهدارنده ها)

16 ساعت

13 و 14 دی ماه

خانم دکتر هدایتی_آقای مهندس سوند رومی

160000

5

آشنایی با انواع غذاهای فراسودمند

16 ساعت

4 و 5 بهمن ماه

خانم دکتر لشکری

160000

6

آشنایی با صنعت تخمیر مواد غذایی

16 ساعت

25 و 26 بهمن ماه

خانم دکتر لشکری

160000

 لازم به ذکر است متقاضیان شرکت در دوره های مذکور می بایست هزینه شرکت در دوره را به شماره حساب   010697304007 بانک ملی به نام درآمد اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی فسا واریز و فیش بانکی مربوطه را 3 تا 5 روز قبل از برگزاری دوره به معاونت ارسال نمایند..