به گزارش وبدا در پی درگذشت ناگهانی خانم دکتر زینب رضایی کوخدان معاون اسبق غذا و دارو فسا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا پیام تسلیتی به شرح ذیل منتشر کرد:

سم الله الرحمن الرحیم

ضایعه درگذشت اسف بار همکار بزرگوارمان سرکار خانم دکتر رضایی که به حق اسوه تقوی، معرفت، پاکدامنی و صبر و شکیبایی بودند، باعث تاثر و تالم جامعه دانشگاهی گردید.این بانوی مرحومه در طول مدت زمان تصدی معاونت غذا و داروی دانشگاه به چیزی جز خدمت به بندگان خدا نیندیشیدند و لحظه لحظه عمر با برکت خود را صرف رفع آلام بیماران و نیازمندان نمودند.

حقیر با کمال تاسف و رضای به قضای الهی از سوی مردم قدرشناس فسا و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی فسا این ضایعه را به خانواده محترم ایشان تسلیت عرض نموده و از باریتعالی، غفران الهی را برای آن الگوی عفت و صبر و خدمت خواستارم.

دکترعلیرضا عسکری - 14 تیرماه96

همچنین معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز پیام تسلیتی به شرح ذیل منتشر کرد:

سم الله الرحمن الرحیم
کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالجلالِ والاکرامِ

"هرکه روی زمین است دستخوش مرگ و فناست و خدای باجلال و عظمت باقی می ماند"

وهر از گاه در گذر زمان، درگذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس كاروان از رحیل مسافری خبر می دهد كه در سكونی، آغازی بی پایان را می سراید.

با كمال تاسف و تالم درگذشت ناگهانی سركار خانم دكتر زینب رضایی كوخدان از همكاران گرامی و اسبق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی فسا موجب اندوه فراوان شد.

هرچند كه تاب فراق و هجران سخت و دشوار است لیكن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره ای نیست.

ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با بازماندگان محترم و كلیه همكاران عزیز از خداوند بزرگ برای آن سفر كرده غفران واسعه الهی و برای كلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت داریم.

خداوند متعال روح پاكش را با سرورش فاطمه زهرا (س) محشور نماید.

دکتر صفورا محبی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا