به گزارش وب دا؛ جلسه شورای اداری شهرستان فسا با حضور امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه  و روسای ادارات شهرستان فسا در محل سالن زکریای رازی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
در این جلسه دکترصفورا محبی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا به تبیین وظایف و دستاوردهای این عرصه پرداختند.
در ادامه حضرت آیت‌الله طهماسبی امام جمعه شهرستان در خصوص مسایل روز کشور مطالبی بیان نمودند.
در ادامه جلسه دکترمحمدجواد جمالی نماینده مردم شریف شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی عملكرد یكساله خود درخدمت رسانی به مردم را بیان نمودند.
آقای سلیمان کرمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان به بیان فعالیت های ادارات مختلف شهرستان در سال 96 پرداختند و ضمن تاکید بر نظارت فرمانداری بر عملکرد دستگاه ها، از بازرسی های سرزده در سال 96 خبر دادند.