ه گزارش ایفدانا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا به مناسبت روز روابط عمومی ضمن تقدیر از مسئول روابط عمومی معاونت و اهداء لوح تقدیر به ایشان گفت : اطلاع یابی، اطلاع رسانی و طرح دیدگاه های مختلف در حوزه معاونت غذا و دارو و همچنین معرفی دستاورد های معاونت به مردم مرهون تلاش های ارزشمند کارگزارانی است که با تدبیر، امید و روشنگری جامعه نقش آفرینی می کنند. لازم می دانم ضمن تبریک 27 اردیبهشت ماه ، روز روابط عمومی و ارتباطات از حضو فعال و تحسین برانگیز جناب آقای اسماعیل فیروزی که حاصل آن توسعه و تقویت معاونت غذا و دارو در بین معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، پاسخگویی مسئولان و تلاش برای کسب رضایت شهروندان است به مصداق کلام شریف "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق " تقدیر و تشکر نمایم .امیدوارم با استعانت از الطاف الهی و همکاری ارزنده ایشان بتوانیم گام های موثری در ارتقای سلامت مردم عزیز ایران برداریم.