به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، این معاونت با همکاری انجمن داروسازان استان فارس اقدام به برگزاری دوره آموزشی ویژه متقاضیان کار در داروخانه به عنوان نسخه پیچ کرده است. دراین دوره آموزشی که ویژه متقاضیان از شهرستانهای فسا، نیریز، داراب، استهبان و سروستان می باشد، شرکت کنندگان با قوانین و مقررات کار در داروخانه، تعاریف عمومی در مباحث دارویی، اقلام داروهای گیاهی، گروه های دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، مکمل های غذایی، اصول نگهداری و انبارش دارو در داروخانه، اخلاق در داروخانه، اصول نسخه پیچی و نسخه خوانی، آشنایی با قوانین و مقررات بیمه، کاربرد کامپیوتر در داروخانه و آشنایی با شرکت های پخش دارو آشنا می شوند.

این دوره آموزشی در 13 جلسه برگزار می گردد و در پایان دوره و پس از کسب نمره قبولی در آزمون پایانی، گواهی مربوطه از طرف انجمن داروسازان استان فارس صادر می گردد.