به گزارش ,وبدا مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی شكایت از كیفیت و سلامت ساندویچ های توزیعی در مدارس و بروز مسمومیت در برخی از دانش آموزان، كارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و كارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی ضمن بازرسی از محل تهیه ساندویچ های مذكور، با توجه به غیربهداشتی  بودن شرایط تولید و مواداولیه مصرفی، با اخذ دستور قضایی ودر حضور پلیس اماكن و نمایندگان حقوقی و حراست آموزش و پرورش محل مذكور را پلمپ نمودند.
مهندس زهرا مجدی  افزود: لازم است ادارات آموزش و پرورش قبل از عرضه مواد غذایی در بوفه مدارس، سلامت و ایمنی آنها را به تایید واحدهای تابعه دانشگاه های علوم پزشكی برسانند.
وی در خاتمه به خانواده های دانش آموزان توصیه کرد: برای تغذیه فرزندان دلبند خود از ساندویچ های سالم خانگی كه خودشان تهیه می كنند، استفاده نمایند.