به گزارش وبدا، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، دوره آموزش "نقش قند در تکنولوژی تولید و اثرات آن بر سلامت انسان و استفاده از جایگزین های قند" در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا در حاشیه این دوره آموزشی اظهار داشت: در راستای سیاست های اصلی نظام سلامت و اجرای برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو، دوره های آموزشی در جهت کاهش مصرف نمک، قند و روغن با حضور کارشناسان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مرتبط توسط معاونت غذا و دارو برگزار می گردد.

مهندس زهرا مجدی افزود: نظر به لزوم آگاهی بخشی و تشویق تولید کنندگان به مصرف کمتر قند و استفاده از جایگزین های مناسب و ایمن، یک دوره آموزشی 8 ساعته در همین زمینه با عنوان "نقش قند در تکنولوژی تولید و اثرات آن بر سلامت انسان و استفاده از جایگزین های قند" در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری دوره های آموزشی مذکور، تولید فرآورده هایی با میزان نمک، قند و چربی کمتر و استفاده از جایگزین های مناسب است.