معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، در راستای اجرای مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان مبنی بر ساماندهی واحدهای تولیدی لبنیات سنتی، به همت معاونت غذا و دارو دوره آموزشی به متصدیان واحدهای مذکور در سالن همایش های معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ضمن ارائه گزارش طرح ارزیابی فرآوردهای لبنی سنتی و تشریح اجرای طرح ساماندهی واحدهای مذکور، بر لزوم ایمنی و سلامت این نوع محصولات تأکید کردند.
در ادامه مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی، مهندس هاشمی نسب کارشناس نظارت و بازرسی شبکه دامپزشکی شهرستان و مهندس شرفی کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی، در خصوص دستورالعمل و ضابطه محصولات لبنی سنتی، بهداشت و ایمنی شیرخام، بروسلوز و بیماریهای مشترک انسان و دام به ایراد سخنرانی پرداختند.

در پایان نیز به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.