به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا کارگاه آموزشی اشکال دارویی و روش استفاده از آن ها ویژه داوطلبان بهداشت ادارات و مربیان داوطلبان سلامت شهرستان فسا در سالن همایش های معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

دکتر صفورا محبی در این کارگاه یک روزه گفت:دارو ترکیبی است که در سلامت جامعه از اهمیت حیاتی برخوردار است. در کشور ما سالانه بیش از 225 میلیارد تومان یارانه دارویی هزینه می گردد.

وی افزود: هدر دادن دارو در اثر مصرف بی رویه و عدم رعایت شرایط نگهداری، علاوه بر وارد کردن خسارت به اقتصاد ملی می تواند مشکلات جبران ناپذیری را برای سلامت جامعه به همراه داشته باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا در ادامه گفت: این حقیقتی هشدار دهنده است که حتی هنگامی که تجویز دارو توسط پزشک و تهیه و پیچیدن نسخه توسط داروساز انجام می شود، باز هم مصرف کننده تصمصم گیرنده نهایی در مورد مصرف آن است. این تصمیمات معمولا تحت تأثیر باورهای خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی قرار می گیرد. لذا مصرف کنندگان نیاز به اطلاعات دقیق درباره داروها، محدودیت های دارویی و روش استفاده از آن ها و غیره را دارند.

گفتنی است داوطلبان بهداشت ادارات و مربیان داوطلبان سلامت در این کارگاه یک روزه با دسته بندی اشکال دارویی، انواع هر یک از اشکال دارویی و ویژگی های آن و روش صحیح استفاده و شرایط مناسب نگهداری داروها آشنا شدند.