روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا  اعلام کرد اولین جلسه فصلی داروسازان امروز در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
در این جلسه که با محوریت اهمیت اتصال داروخانه ها به HIX برگزار گردید، دکتر بهاره شبرنگ مدیر دارو و مواد مخدر معاونت با بیان ضرورت اتصال داروخانه ها به HIX به سوالات داروسازان در این زمینه پاسخ داد.
دکتر صفورا محبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز با بیان موضوعات مطرح شده در اجلاس معاونین و مدیران دارویی قظب 5 کشورتأکید کرد کلیه داروخانه هاملزم به اتصال به HIX تا آخر خرداد ماه هستند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا همچنین با اعلام لیست داروهایی که فقط از طریق داروخانه های منتخب توزیع می گردد گفت: این داروها فقط از طریق داروخانه های دارای حسن سابقه و متصل به HIX که در ارسال مداوم و صحیح نسخ همکاری دارند توزیع خواهد گردید.
وی در خاتمه به بیان اهداف سازمان غذا و دارو و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا در سال 1395 پرداخت.