به گزارش وب دا ؛ اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی قطب 5 کشور به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا در این خصوص بیان داشت: در این جلسه که مدیران نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، بندرعباس، بوشهر، یاسوج، جهرم، لارستان و گراش حضور داشتند،برنامه ها وسیاست های سازمان غذا و دارو از جمله برنامه ارزیابی باقیمانده سموم دفع آفات نباتی، کود های شیمیایی و فلزات سنگین در فرآورده های کشاورزی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مهندس مجدی افزود: در راستای تضمین ایمنی و سلامت مواد غذایی گزارشی از برنامه ارزیابی میکروبی و شیمیایی فرآورده های لبنی سنتی شهرستان که توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا انجام شده است، ارائه شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت.