به گزارش وب دا ؛ سمیرا ایرانی کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر گفت: جشنواره کودک و پیشگیری از بیماری های تنفسی در فسا برگزار گردید. در این جشنواره به دوهزار دانش آموز مقاطع سوم، چهارم و پنجم ابتدایی آموزش های لازم ارائه گردید.

ایرانی افزود: در این جشنواره دانش آموزان با چهار روش نمایش انیمیشن، تئاتر عروسکی، قصه گویی و آموزش مستقیم تحت تعلیم قرار گرفتند.

کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه ادامه داد: از آنجا که یکی از روش های انتقال بیماری ، سیستم تنفسی است و یکی از راه های پیشگیری از بیماری های دستگاه تنفسی شستشوی صحیح بینی با سرم شستشو می باشد، در این جشنواره به کودکان آموزش های لازم در این زمینه داده شد.

این کارشناس واحد تحقیق و توسعه گفت: امید است با ارتقاء فرهنگ پیشگیری شاهد کاهش ابتلا به انواع عفونت ها باشیم.