به گزارش وب دا ؛ خانم سمیرا ایرانی کارشناس نظارت بر داروخانه های بیمارستانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر گفت:با توجه به اینکه یکی از سیاست های وزارت بهداشت از اجرای طرح تحول نظام سلامت، مصرف منطقی دارو و تجهیزات پزشکی است، سامانه مصرف منطقی دارو که به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز طراحی گردیده در این دانشگاه به مرحله اجرا درآمد.

سمیرا ایرانی افزود: از مهر ماه سال 94 نظارت بر تجویز و مصرف 5 داروی پرهزینه و پرمصرف بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با طراحی گایدلاین اغاز گردید . در این طرح جهت تجویز این 5 داروی پرهزینه و پرمصرف که آلبومین ، انوکساپارین ، IVIG،پنتاپرازول و اریتروپویتین می باشد پزشک ملزم به تکمیل فرم درخواست گردید که پس از تایید این فرم توسط مسئول فنی داروخانه دارو به بیمار تحویل داده می شود .

وی گفت : از آغاز این طرح تا پایان سال 94 بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) این دانشگاه از راه نظارت بر تجویز این 5 دارو صرفه جویی شده است .

ایرانی در خاتمه گفت : در سال 95 مقرر شده است میزان داروی تحت نظارت به 15 قلم ارتقاء پیدا کند و 5 قلم از لوازم مصرفی و پرهرینه نیز به این لیست اضافه گردد .