به گزارش وب دا ؛ اسماعیل فیروزی مسوول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر گفت: در همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور که در همدان برگزار گردید،  از فعالیت معاونت غذا و داروی  دانشگاه علوم پزشکی فسا در بروز رسانی اطلاعات داروخانه های تحت پوشش در نرم افزار HIX تقدیر به عمل آمد.

فیروزی افزود : با استفاده از این سامانه صدور و تمدید پروانه های موسس و مسئول فنی داروخانه ها در حداقل زمان ممکن به صورت الکترونیکی انجام می گیرد. همچنین با استفاده از این سامانه امکان فعالیت داروسازان در چند دانشگاه وجود نخواهد داشت.

مسوول روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت : کلیه نسخ پزشکان که به داروخانه های تحت پوشش مراجعه می کنند به این نرم افزار منتقل می گردد که این امر به بیمار اطمینان می دهد که دارو را با قیمت مصوب سازمان غذا و دارو تهیه نموده و امکان صدور فاکتور برای بیمار نیز مهیا می گردد.