معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

به گزارش وب دا ؛ مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر گفت: به منظور افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در راستای ارتقاء سلامت جامعه، محصولات خوراکی و آشامیدنی عرضه شده می بایست مطابق با ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو علاوه بر پروانه بهداشتی ساخت حاوی برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای نیز باشد.

وی افزود: هدف از درج نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگیهای تغذیه ای محصول است تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی انتخاب آگاهانه تری داشته باشند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا ودارو خاطر نشان کرد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای شامل شاخص های مربوطه به انرژی، قند، چربی کل، نمک و اسیدهای چرب ترانس است که برای هر سهم از فرآورده مورد نظر تعریف شده است و برحسب میزان هر یک از شاخص های مذکور به رنگ سبز، نارنجی یا قرمز بر روی برچسب محصول چاپ می شود.