به گزارش وب دا ؛ خانم دکتر سرور باقری کارشناس امور دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: قلم انسولین (Insulin Pen) یک دستگاه تزریق انسولین است که برای درمان مبتلایان به دیابت به کار می رود.این قلم از یک سوزن یک بار مصرف، یک محفظه حاوی انسولین تشکیل شده است.

دکترباقری گفت: برای استفاده از قلم انسولین باید به صورت زیر عمل کرد:

1-     یک سرسوزن جدید روی قلم بگذارید.

2- در صورت لزوم پیستون قلم را فشار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود.

3- پیچ تنظیم انتهای قلم را بپیچانید تا میزان واحد انسولینی که باید تزریق شود معین گردد.

4- سوزن را روی پوست بگذارید.

5- دکمه انتهای قلم را فشار دهید تا انسولین به زیر پوست تزریق شود.

6- تا پنج بشمارید.

7- قلم را از روی پوست بردارید.

کارشناس امور دارویی معاونت غذا و دارو فسا در ادامه با بیان مزایای قلم انسولین افزود: تزریق راحت تر و آسان تر انسولین نسبت به روش سنتی با سرنگ و بطری انسولین ، تعیین دقیق تر دوزهای دارو ، کاربرد آسانتر برای آن گروه از مبتلایان به دیابت که دچار اختلال دید یا اختلال مهارت های ظریف حرکتی هستند و درد کمتر هنگام تزریق از مزایای قلم انسولین می باشد.