روابط عمومی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا اعلام کرد:

درنتیجه تلاش و پیگیری های مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد خوراکی و بهداشتی و نظر به وضعیت مناسب زیرساخت ها و توانمندی های علمی و عملی این حوزه که طی پایش های سازمان غذا داروبه اثبات رسیده است ، کلیه امور اجرایی مربوط به بررسی و صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی آشامیدنی از تاریخ 20/9/94 به دانشگاه علوم پزشکی فسا تفویض گردیده است.

مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد خوراکی و بهداشتی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا ، نیز ، ضمن ابراز مسرت از تفویض اختیار صدور پروانه ساخت ، از سازمان غذا و دارو به این معاونت اعلام کرد از این پس کلیه امور مرتبط با صدور پروانه های بهداشتی اعم از پروانه های ساخت واردات ، صادرات ، ظرفیت خالی و ... در زمان کوتاه و در حوزه نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قابل انجام می باشد که گامی بلند در جهت رضایتمندی صنایع تحت پوشش و حمایت از تولید بومی و منطقه ای است.

پیوست ها:

TAFVIZ.docx حجم فایل:107.25 کیلوبایت