معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

فرآورده های مشمول اخذ پروانه بهداشتی کارگاهی عبارتند از:

     انواع پنیر سنتی از قبیل پنیر متخلخل لیقوان و پنیر قرمز ,انواع کشک خشک سنتی , روغن زیتون تصفیه نشده خام ,روغن حیواني ,شستشو و خشک کردن سبزیجات ، بسته بندی قارچ خوراکی، بلنچ و بسته بندی قارچ خوراکی ,بسته بندی انواع میوه , انواع شیرینی مانند کلوچه، باقلوا، قطاب و راحت الحلقوم،کلمپه،...انواع فرآورده های قنادی سنتی مانند نوقا، ریس، آبنبات، سوهان، گز، پولکی و سوهان عسلی، رنگینک،....,انواع شکر پنیر ساده و طعم دار,بسته بندی قند شکسته و کله خرد شده , انواع نبات ,مربا و عسل,بسته بندی ادویه مشروط به تهیه ادویه از کارخانه های دارای پروانه ساخت معتبر , انواع ترشی، شور، خیارشور سنتی و تخمیری

فرآوری و بسته بندی زیتون  انواع شیره (انگور، خرما،...) ,زعفران ,فلافل , رب انار , تولید و بسته بندی یخ خوراکی , جعبه مقوایی مخصوص مواد غذایی، کیسه بهداشتی از فیلم مانندکیسه فریزر و سفره یکبار مصرف، جعبه سازی و برش کاغذ و مقوا، محافظ غذا و فویل آلومینیوم , فرم دهی ظروف یکبار مصرف سلولزی,ارده و حلوا ارده، حلوا کنجدی و شکری، روغن کنجد , بسته بندی خرما و رطب , فرآوری و بسته بندی آجیل، خشکبار و دانه های روغنی , فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های خوراکی , بسته بندی انواع غلات(گندم، برنج، جو، ذرت و ...), بسته بندی حبوبات و بقولات ,  رشته آشی و رشته پلویی  , سمنوفرآورده های نانوایی در صورتی که به صورت گسترده توزیع نمی شوند از جمله نان های سنتی مانندلواش، تافتون، سنگک و...، نان باگت، نان تست، کماج، شیرمال، نان کشمشی و خرمایی  , آرد سنگی


به منظور كسب اطلاعات بيشتر ,آخرين تغييرات دستورالعمل صدور شناسه نظارت كارگاهي را مشاهده فرماييد.

حداقل ضوابط فني و بهداشتي


دستورالعمل اجرايي