به گزارش خبرگزار وبدا سومین گردهمایی داروسازان در سال 93 راس ساعت 12 ظهر مورخ 10/4/93  در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.در این نشست صمیمانه دکتر محبی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام پر برکت ماه مبارک رمضان به لزوم مشاهده روزانه کارتابل توسط داروسازان اشاره کرد و گفت از آنجا که تغییر قیمت داروها،ریکال داروها،اعلام فرآورده های غیر مجاز و بخشنامه ها از طریق اتوماسیون اداری از سوی معاونت غذا و دارو به داروسازان اعلام می شود لذا کلیه بخشنامه ها از زمان ارسال به کارتابل داروسازان لازم الاجرا می باشد.همچنین ارتباط دو طرفه بین معاونت و داروسازان از طریق اتوماسیون به سرعت بخشی و افزایش ضریب اطمینان روئیت بخشنامه توسط داروساز کمک بسیاری می کند.
در ادامه دکتر محبی ضمن اشاره به برگزاری اولین جلسه ستاد توزیع داروی استان در شهرستان فسا گفت اعلام منظم و به موقع کمبود های دارویی از سوی داروسازان به معاونت غذا و دارو و طرح آنها در ستاد توزیع کمک زیادی در رفع کمبودهای کاذب یا کمبودهای بومی می کند.
دکتر محبی در خاتمه به بیان انتظارات معاونت غذا و دارو از داروسازان در راستای ارتقاء ارائه خدمات دارویی در داروخانه ها پرداخت و گفت داروساز با حضور فیزیکی و فنی خود در داروخانه علاوه بر کمک به اقتصاد داروخانه کمک بسیار ارزشمندی در پیشگیری از خطاهای پزشکی،مسمومیت دارویی،مصرف نادرست داروها و تجویز غیر منطقی داروها می کند.