کارشناس واحد نظارت بر داروهای مخدر و الکل معاونت غذا و دارو در مصاحبه با خبرگزار وبدا گفت: با توجه به پایین آمدن سن مصرف مواد مخدر والدین باید در مورد مواد اعتیاد آور (علل و عوامل موثر در مصرف مواد ،خطرات ،عوارض و علائم آن )اطلاعات کافی کسب کنند.آن ها بايد مهارت های تربیتی خود را افزایش دهند و فضایی ایجاد کنند که فرزندان در آن احساس آرامش کنند، به صحبت فرزندان خوب گوش دهند و با لبخند زدن و تکان دادن سر و استفاده از جملات مثبت نظیر "چقدر جالب"،"من این را نمی دانستم"و...آنها را به گفتن مسائلی که روزمره برایشان اتفاق می افتد تشویق کنند و شرایطی را ایجاد نمایند که فرزندان، خانواده را محرم اسرار خود قرار دهند.

فیروزه نوریمند گفت: والدين باید الگوی مناسبی برای فرزندانشان باشند و از آنها انتظار نداشته باشند آرزوهای تحقق نیافته آنها را تحقق بخشند .بهتر است از قبل خود را براي پاسخ گويي به سوالات كنجكاوانه فرزندانشان آماده نمائند.

نوریمند با بیان یک سوال که به طور معمول نوجوانان از والدین خود می پرسند گفت: ممكن است روزي از شما بپرسند كه آيا تا كنون مواد مصرف كرده ايد؟اين فرصت خوبي است كه علت عدم مصرف خود را به زبان سال هاي جواني به آنها منتقل كنيد ،يا اگر احيانا قبلا مصرف كرده ايد علت گرايش خود را به مواد و سپس كنار گذاشتن آن را بگوييد و اينكه حالا مي خواهيد آن ها اشتباه شما را تكرار نكنند.به ياد داشته باشيد كه نبايد مسائل را بيش از اندازه تشريح كنيد مبادا كنجكاوي آنها برانگيخته شود.