کارشناس تغذیه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت:آب منبع خوبی برای حفظ سلامتی عمومی و قدرت عملکرد بدن به شمار می رود؛ از این رو نوشیدن آب به میزان لازم به ارتقای سلامتی کمک خواهد کرد کمبود آب و از دست دادن آب بدن در روزهای گرم به دلیل تعرق و دفع املاح می تواند صدمات بسیار زیادی را به بدن وارد کند. بنابر این در روزهای گرم تابستان توصیه میگردد:

حداقل 6 تا 8 لیوان  آب در روز نوشید.

مریم مرادی افزود:میوه های تابستانی از جمله هندوانه ،خربزه، طالبی،گیلاس، هلو و زردآلو ؛به دلیل داشتن آب فراوان ،تامین کننده آب از دست رفته بدن هستند. همچنین به دلیل داشتن مواد مغذی از جمله ویتامین ها،موجب شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماریها می شوند

تهیه نوشیدنی از تخم شربت، بهار نارنج، سکنجبین، شاتره، کاسنی، گلاب، آویشن و پونه که طبع خنکی دارند  مناسب فصل تابستان میباشد.

مایعات کافئین دار مانند چای و قهوه و نوشابه های گازدار، ادرارآور بوده و آب بدن را دفع می کند، بنابراین بهتر است که از خوردن بی رویه این نوشیدنی ها پرهیز کرد.

این کارشناس تغذیه در پایان افزود: افرادی که دچار گرمازدگی می شوند علاوه بر آب، مقداری از نمک بدن خود را هنگام عرق کردن از دست می دهند.شربت های آبلیمو و خاک شیر علاوه بر اینکه آب از دست رفته بدن را جبران می کند تامین کننده املاح از دست رفته بدن نیز هستند.