كارشناس تغذيه آزمايشگاه كنترل مواد خوراكي آشاميدني دانشگاه علوم پزشكي فسا گفت: سمنو ارزش غذايي بسياري دارد، جوانه گندم که عنصر اصلي تشکيل دهنده آن است حاوي ويتامين هاي B وE ،  مواد معدني ، فيبر و مواد مفيد ديگر است. در گندمي که جوانه مي زند ، علاوه بر اين که تمام اين مواد به طور کامل حفظ مي شود ، در جريان جوانه زدن تغييراتی در آن بوجود مي آيد که در نتيجه ،ويتامين ها و مواد حياتي گندم به مقدار زيادي افزايش مي يابد.

مريم مرادي افزود:اسيد هاي نوکلييک RNA و DNA که به فراواني در جوانه گندم وجود دارند در جلوگيري از پيري سلولها بسيار موثرند. سلنيوم و منيزيم موجود در جوانه گندم در جلوگيري از انواع سرطان و به خصوص فيبر موجود در آن در پيشگيري از بروز سرطان کولون موثر است. به دليل دارا بودن كلسيم و پتاسيم مصرف متعادل آن به افراد سالمند و كساني كه دچار پوكي استخوان هستند، توصيه مي‌شود. فسفر آن قابل توجه بوده و براي رشد مغزي كودكان و زنان شيرده مفيد است.
آهن، اسيد فوليك و ويتامين‌هاي گروه
B
 آن عاملي براي خونسازي و تنظيم هورمون‌ها بوده و مي‌تواند در رفع خستگي وآرامش اعصاب تاثير گذار باشد.

اين كارشناس تغذيه اضافه كرد:گر چه شیرینی سمنو طبیعی هست ولی مصرف بیش از حد آن به خصوص برای افراد دیابتی و چاق توصیه نمیشود.

مريم مرادي در پايان گفت:سمنويي كه به صورت فله‌اي تهيه شود، مي‌تواند حاوي مقادير زياد شكر باشد. همچنين از خريد سمنويي كه در اماكن عمومي به صورت روباز در معرض انواع آلودگي‌هاي ويروسي، عفوني و هواي آلوده به سرب و جيوه است، اجتناب كنيد. سمنو به دليل بافت چسبناك مستعد پذيرش انواع آلودگي‌ها بوده و طعم ترشيدگي و مزه كپك نشان‌دهنده فساد آن است.