مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو از برگزاری   دوره آموزشی جهت کلیه نسخه پیچان  شهرستان فسا در سال 92 خبر داد و گفت:درخصوص برگزاري اين دوره آموزشی جهت نسخه پیچان شاغل در کلیه داروخانه های دولتی و خصوصی با همکاری انجمن داروسازان استان فارس در  گردهمایی مورخ 15/10/ 92داروسازان شهرستان فسا كه  به دعوت معاونت غذا و دارو در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردیده بود  تصمیم گیری شد .

اسماعیل فیروزی گفت:دانشگاه علوم پزشکی فسا دومین دانشگاه است که دوره آموزشی کارکنان داروخانه ها را برگزار می کند و بعد از برگزاری این دوره آموزشی جهت کلیه نسخه پیچان که 70 % نمره امتحان را کسب کرده باشند کارت صلاحیت صادر مي گردد.

وی در خاتمه گفت:این دوره آموزشی در بهمن ماه ویژه کارکنان داروخانه های شهرستان فسا برگزار شده  و در اسفند ماه ویژه کارکنان داروخانه های داراب،نیریز،استهبان،سروستان و زرین دشت .