رئيس اداره نظارت بر مواد غذائي و آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي فسا گفت:روغن هسته انگور يك روغن خوشمزه و ايده آل براي آماده كردن غذاهاي سرد و گرم است. براي تهيه ماده اوليه اين روغن كشت مخصوصي صورت نمي گيرد و از هسته انگورهايي كه براي آبگيري و سركه استفاده شده اند استخراج مي شود. هسته انگور 20-10 درصد وزني روغني دارد. اين روغن در كشور هاي اروپايي در پخت و پز،سرخ كردن و صنايع آرايشي و بهداشتي كاربرد دارد. روغني است به رنگ سبز يا زرد روشن با مزه و بويي بسيار ملايم كه فاقد اسيد چرب ترانس، كلسترول، اسيد چرب آزاد و سديم است. و در مقابل غني از ويتامين های E,D,A,C و همچنين اسيدهاي چرب ضروري بويژه امگا شش است.
مهندس زهرا مجدي افزود:روغن هسته انگور غني از پرو آنتي سيانين است كه يك آنتي اكسيدان بسيار قوي است و مي تواند جلو تخريب سلولي در اثر راديكالهاي آزاد را بگيرد.

راديكال هاي آزاد بمب هاي تخريب كننده اي هستند كه در اثر مصرف دود سيگار، الكل، برخي داروها و مواد شيميايي، مصرف بيش از حد روغن هاي جامد و حتی برخورد اشعه خورشيد بر پوست وهمین طور اشعه ايكس در بدن بوجود مي ايد.
روغن هسته انگور بافت هاي پيوندي را تعمير و تقويت مي نمايد و همچنين به سلامت پروتئين كلاژن سلول هاي بنيادي و فعاليت آنزيم ها كمك مي كند دندانپزشكان مصرف انگور و هسته آن را در سلامت دندان و لثه بسيار موثر مي داند زيرا آنتي اكسيدان موجود در آن از خرابي دندان ها جلوگيري مي كند و موجب مي شود لثه ها سفت و صورتي باقي بمانند.
وي همچنين در خصوص  خواص درماني روغن هسته انگور افزود:روغن هسته انگور از جمله روغن هايي است كه علاوه بر خواص با ارزش تغذيه اي داراي خواص درماني و دارويي شفابخش است از جمله:

1-     حفاظت از سيستم قلبي عروقي بدن در مقابل خطر ابتلا به تصلب شرائين و آرترواسكلروزیس

2-     كمك به كاهش كلسترول بد خون(L.D.L ) و افزايش كلسترول خوب H.D.L

3-     حفظ فشار خون در سطح متعادل و كاهش تشكيل لخته خون

4-     كاهش خطر ابتلا به سرطان

5-     كمك به طراوت و شادابي پوست وسایر بافت هاي بدن

6-      كمك به سلامت چشم

رئيس اداره نظارت بر مواد غذائي و آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي فسا در پايان گفت: با توجه به خواص سلامت بخش روغن هسته انگوربهتر است آن را در سبد مصرف خانوار بگنجانیم .