کارشناس تغذیه آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: برای افراد مبتلا به ایدز دریافت کافی و متعادل تغذیه ای یرای حفظ سلامتی سیستم ایمنی و افزایش طول عمر ضروری است.این افراد اعم از کودک و بزرگسال توده ی بدون چربی و توده ی چربی کل کمتری دارند. تغذیه ی مناسب می تواند به حقظ توده ی بدون چربی،کاهش شدت علائم مربوط به ایدز و ارتقا کیفیت زندگی کمک کند.
مريم مرادي ضمن بيان برخي مشكلات تغذيه اي اين بيماران افزود:ناکافی بودن دریافت دهانی غذا و نوشیدنی،کمبود آگاهی های غذایی  و تغذیه ای،مکمل یاری افراطی و کاهش غیر عمدی وزن از مشکلات معمول تغذیه ای این بیماران است.
این بیماران بهتر است پروتئن مورد نیاز خود را از ماهی،گوشت بوقلمون،تخم مرغ و حبوباتی از جمله عدس دریافت کنند.از آنجایی که امگا3 عملکرد ایمنی را بهبود میبخشد حتما باید جزء چربی های مصرفی این گروه گنجانده شود.منابع امگا 3:روغن زیتون،گردو، بذر کتان ،روغن ماهی و....میباشد.همچنین این افراد  باید منابع غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها را در برنامه ی غذایی روزانه خود به مقدار فراوان داشته باشند(سبزیجات و میوه ها).  از آنجایی که خطر آلودگی با میکروارگانیسم‌ها در این افراد وجود دارد، بهتر است پوست میوه‌ها و سبزیجات گرفته شود. هم‌چنین باید از مصرف غذاهای بیرون از منزل به‌طور جدی خودداری کنند. محصولات لبنی مانند شیر و ماست ؛ویتامین و مواد معدنی بخصوص کلسیم  این افراد را فراهم می آورد.
اين كارشناس تغذيه برای  افزایش اشتها در این بیماران استفاده از زنجبیل، رب انار و شلغم پخته  را توصیه كرد.
وي افزود:برخی مطالعات نشان داده اند که دادن مکمل های تغذيه ای از جمله کالری کافی و اسيدهای چرب امگا-سه موجب کاهش شدت سوء تغذيه و همچنين کاهش پيشرفت آن می گردند. در کل بايستی توجه داشت که تمام نيازهای غذايی افراد عادی را برای بيماران مبتلا به  ايدز فراهم نمود و مقداری هم به آن افزود تا جوابگوی نياز افزايش يافته آنها باشد. اگر وضعيت تغذيه اين افراد در شرايط مناسبی نگه داشته شود، احتمال بيماريها و عفونتها نيز کمتر خواهد شد