يك كارشناس ارشد صنايع غذايي گفت: نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است.

علي اكبركمالي اردكاني در ادامه گفت: نارنگي به خاطر داشتن میزان فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه‌هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است.

وي خاطرنشان كرد: نارنگی به دليل دارابودن فسفر زیاد و ویتامین‌های فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش می‌شود و برای رفع بی‌اشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن نیز مفید است.

اين كارشناس صنايع غذايي متذكرشد:  نارنگی به دلیل داشتن ویتامین‌های C، A و B مفرح قلب است و می‌تواند اعمال قلب را تنظیم کند.

وي با بيان اين كه طبیعت نارنگی سرد است و مسکن خوبی برای سلسله اعصاب است افزد:  این میوه ادرار آور خوبی است و از این رو می‌تواند سموم بدن را دفع کند.

وي توصيه كرد: اگر از بی‌خوابی رنج می‌برید و شب‌ها نمی‌توانید خواب آرام و راحتی داشته باشید، یکی دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگی میل کنید.

اين كارشناس با اشاره به اين مطلب كه نارنگي برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است، گفت: اين ميوه دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است.

كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد يادآور شد: نارنگی نه تنها موجب جلوگیری از چاقی می‌شود، بلکه ضد دیابت نوع دو و حتی تصلب شرایین است.

منبع:وب دا