معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم موجب جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان بوده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

سمانه عزیزی با اشاره به آغاز فصل برداشت شلغم، اظهار کرد:خواص ضدویروسی شلغم، موجب درمان بیماری‌های تنفسی،  سرفه‌های خشک و سرماخوردگی می‌شود.

وی ادامه داد: برای درمان بیماری‌های تنفسی بهتر است شلغم را به صورت آش یا سوپ مصرف نمود.

 

خواص شلغم در رفع سنگ کلیه

این کارشناس ارشد تغذیه خوردن شلغم را به بیماران مبتلا به سنگ کلیه نیز توصیه کرد و گفت: شلغم سبب تسهیل دفع اسید اوریک بدن شده و بهتر است افرادی که سنگ کلیه دارند از خواص آن در فصل پاییز و زمستان استفاده کنند.

عزیزی با بیان اینکه از دیگر ترکیبات موجود در شلغم، آهن و مس است، بیان کرد: این خاصیت موجب تاثیر شلغم در پیشگیری از کم‌خونی می‌شود.

وی افزود:شلغم از جمله سبزیجاتی است که دارای میزان ید بالایی است و می‌تواند در درمان مشکل کم‌کاری تیروئید مفید باشد.

 

بیماران فشارخونی با احتیاط شلغم بخورند

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد:شلغم دارای سدیم بالایی بوده و مبتلایان به فشارخون باید با احتیاط آن را مصرف کنند.

عزیزی اضافه کرد: شلغم یکی از سبزیجات برگ سبز، نشاسته‌ای و غنی از املاح مفیدی مثل کلسیم و منیزیم بوده و سبزیجات برگ سبز از جمله مواد غذایی موثر در پیشگیری از سرطان هستند.





منبع:وب دا