معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری در همایش استانی قرآن و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مصرف این نوع مشروبات چند سیستم بدن را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد که سیستم گوارش از آنهاست .

دکتر جعفرنصیری اظهارداشت: شایع ترین علت چربی و نارسایی کبد و از کارافتادن کبد، مصرف مشروبات الکلی است .

وی ادامه داد: وضعیت دردناک التهاب حاد پانکراس یا لوزالمعده که با هیچ داروی مسکنی تسکین نمی یابد نیز ناشی از مصرف الکل است .

وی اختلال در حافظه و تکلم و تعادل، فراموشی شدید و اختلالات رفتاری را از دیگر عارضه های مصرف این نوع مشروبات عنوان کرد و افزود: تاثیر الکل به گونه ایست که برخی از عوارض ذکر شده قابل بازگشت نیست .

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه افزایش ابتلا به سرطان از دیگر یافته های دانشمندان جهان در زمینه شرب مواد الکلی است، تصریح کرد: از سوی سازمان بهداشت جهان، شرب الکل از عوامل افزایش ابتلا به سرطان های حنجره، حلق، سینه، کبد و روده بزرگ اعلام شده است .

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، در سال 2005 دو میلیون و 250 هزار نفر در جهان براثر شرب مواد الکلی جان خود را از دست دادند که 600 هزار نفر از این تعداد را اروپاییان شامل می شدند و براساس گزارش ها، یک سوم تصادفات کشور آمریکا که منجر به مرگ می شود ناشی از مصرف الکل است .

وی ادامه داد: در شش تا هفت ساعت پیش از 50 درصد خودکشی ها نیز مشروبات الکلی مصرف می شده است و با وجود این عارضه ها، 130 شبکه ماهواره ای فارسی زبان و 10 هزار سایت اینترنتی فارسی به ترویج مصرف مشروبات الکلی مشغول است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه این اقدامات با حمایت صهیونیست ها انجام می شود، اظهارداشت: 80 درصد سهام تولید کننده های مشروبات الکلی متعلق به صهیونیست هاست.

وی اظهارداشت: با وجود اعلام مفید بودن مشروبات الکلی نظیر شراب برای برخی اعضا نظیر قلب، تاکنون مطالعات جامعی در زمینه منافع این مشروبات انجام نشده و تایید آن خالی از ابهام نیست .

دکتر نصیری یادآورشد: بر خلاف تصورات موجود در جامعه در زمینه اثرات مثبت شراب و آبجو بر سنگ کلیه، مشروبات الکلی از هرنوع عوارض مشابهی دارد و شرب آبجو خود احتمال ابتلا به سنگ های اسید اوریکی را افزایش می دهد.

وی افزود: اخیرا برخی سایت ها اعلام به انتشار مطالبی در زمینه تاثیر الکل در سلامت پوست کرده است که در این زمینه نیز باید گفت:بر خلاف این ادعاها سرخ شدن، خارش و کهیر از عوارض پوستی مشروبات الکلی است.

منبع:وب دا