به گزارش  روابط عمومی سازمان غذا و دارو، پیرامون سیاستهای جامع پدافند غیرعامل زیستی و همکاری های دو جانبه حوزه پدافند غیرعامل سازمان غذا و دارو با سازمان پدافند غیرعامل، صبح امروز جلسه ای با حضور مدیران ارشد هر دو سازمان در دفتر آقای دکتر حاجی آخوندی تشکیل گردید.

در این جلسه در خصوص ماموریت ها و راهبردهای مشترک بین دو سازمان بحث و تبادل نظر و تصمیم سازی لازم انجام پذیرفت.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کردند فضای آرامش در سیستم نظام دارویی کشور در حال شکل گیری است و در راستای استحکام این فضا سازمان غذاو دارو تمام تلاش خود را خواهد نمود و با عنایت به پتانسیل های موجود در دو بخش صنعت و دانشگاهها در زمینه غذا و دارو ، تلاش خود را به استفاده از این پتانسیل ها در جهت ارتقا کیفیت و کمیت محصولات غذایی و دارویی کشور معطوف خواهیم نمود . ایشان در قسمت دیگری از سخنانشان به این نکته اشاره نمودند که ما آماده ایم در تهیه سند راهبردی پدافند غیرعامل در زمینه غذا و دارو تمام همکاریهای لازم را انجام دهیم و در صورت نیاز به تصویب این سند در مراجع ذیربط و اجرایی شدن آن تمام سعی و تلاش خود را خواهیم نمود.

در این جلسه به تغییر الگوی فرهنگی ، تولیدی و علمی در زمینه محصولات غذایی و دارویی در راستای مبارزه با تحریم های کشورهای غربی و اروپایی تاکید شد و بر این نکته تاکید نمودند که برای کسب مجوزها و تائیدیه های سازمانهای بین المللی حرمت و احترام علمی و فنی جمهوری اسلامی باید حفظ گردد و مسئولین می بایست با جدیدت این موضوع را مد نظر قرار دهند.

یکی از مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل در سخنان خود اظهار داشتند : هوشمند سازی سیستم تولیدی ، خودکفایی در تولید ، تهیه سند راهبردی ، انسجام در سیستم آزمایشگاهی ، همه و همه می تواند نقش به سزایی در مبارزه با تحریم ها داشته باشد . لذا با اجرایی شدن موارد فوق الذکر ،در صورت تغییر در مدیریت ، نقشه راه مشخص و ادامه خواهد یافت .

عدم وجود نظام بانک اطلاعاتی مدون و دقیق از معضلاتی است که باید در رفع آن تلاش نماییم تا در سیستم تولید بتوانیم از آن به نحوه یهره برداری نمایم .

ضمناً مقرر گردید آقای دکتر پیرعلی قائم مقام سازمان بعنوان نماینده این سازمان با سازمان پدافند غیرعامل همکاری لازم را بنماید.

منبع:سايت سازمان غذا دارو