دکتر حاجی آخوندی در ابتدا جلسه کمیسیون بین المللی دارو در خصوص خلق حماسه سیاسی مردم غیور ایران اسلامی مطالبی را مطرح نمودند و تغییرات و تحولات را به فال نیک گرفتند و اظهار امیدواری کردند این موضوع موجب درس عبرت دشمنان باشد و مسئولین نیز قدردان این مردم و حماسه آفرینی های آنان باشند.

ایشان در راستای سیاست مشاوره ای سازمان گفتند ما برای رسیدن به اهداف سلامت محور سازمان می توانیم تمام نیروهای متخصص را در زمینه غذا و دارو بسیج نماییم و از تجارب آنان استفاده نماییم ،رسیدن به اهداف بزرگ نیاز به وحدت رویه و استفاده از نظرات بزرگان و نخبگان دارد هدف سازمان این است که از نظر عدالت در طراز خود قرار گیریم و به بهترین شاخصهای پیشرفت برسیم .

در بحث غذا، کیفیت ، پیشرفت ، تعاملات بین المللی و بحث فرهنگ سازی دارای اهمیت بالایی می باشد از نظر ما باید تولید دارو و غذا را از سطح داخلی خارج کنیم هرچه صنعت قوی باشد و در سطح داخل بماند بازهم ضعیف است.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشتند اهداف سازمان غذا و دارو رسیدن به سطح بالاتری از وضعیت کنونی است با ارتقا کیفیت ، تعاملات بین المللی، حضور در بازار دنیا ، احداث کارخانجات در کشورهای پیشرفته ، و با الگوگیری از کشورهای دیگر باید سطح صادرات را گسترش دهیم.

جمهوری اسلامی این پتانسیل را دارد که در کشورهای مسلمان و غیرمتحد حضور پررنگ تری داشته باشد . کمیسیون باید پیگیریهای لازم را در خصوص موارد فوق الذکر انجام دهد ، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر علمی باید از پتانسیلهای انسانی کشور به نحو احسن استفاده نماییم، برنامه ریزی جهت رسیدن به سطح و طراز بالای فن آوری روز دنیا از الویتهای سازمان بوده و کمیسیون می بایست در این زمینه سعی و تلاش خود را بنماید و ارتقاء سطح فن آوری و نوآوری باید با گرایش به طرف تولید داروهای هایتک باشد و تمرکز نمودن روی این اولویتها در راستا ایجاد بسترهای مناسب برای تعاملات بین المللی می باشد.

پیشنهادهای اعضای کمیسیون محور جلسات است و با ریزش افکار محورهای جلسات را استخراج می نماییم درصورت مصوب شدن پیشنهادها در کمیسیون می توان از طریق مجلس شورای اسلامی ، دولت و مراجع قانونی دیگر پیگیری لازم را نمود تا به نتیجه رساند اگر تصمیمات در سطح ملی باشد می توان پیگیریهای جدی را در جهت قانونمند کردن مصوبات انجام داد.

تصوير 1
تصوير 2