كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد با اشاره به جدي گرفتن فشارخون، بر كاهش نوشيدن قهوه تاكيد كرد و اظهارداشت: نوشيدني ها و مواد غذايي حاوی کافئین، مانند قهوه می تواند سبب بالا رفتن ناگهانی فشار خون در آنها شود.

علي اكبر كمالي اردكاني افزود: کافئین با تنگ تر کردن رگ های خونی و جلوگیری از ترشح هورمون آدنوسین(هورمونی که موجب انبساط و باز شدن رگ های خونی می شود) سبب افزایش فشار خون می شود. این ماده همچنین می تواند با  تحریک غده آدرنال سبب ترشح بیشتر هورمون کورتیزول و آدرنالین در خون شود که این به نوبه خود موجب افزایش فشار خون می شود.

وي با بيان اين مطلب كه چای سبز بهترين جایگزین قهوه  است، تصريح كرد: مطالعات علمی نشان می دهد چای سبز می تواند برخی عوامل خطرزای بیماری های قلبی مانند فشارخون بالا و لخته شدن خون را کاهش دهد.

اين كارشناس صنايع غذايي توصيه كرد: برای داشتن فشارخون طبیعی باید مصرف مواد غذایی همچون نمک، کافئین، آرد سفید و محصولات تهیه شده از این نوع آرد، مانند نان لواش، الکل، غذاهای سرخ شده پرچرب، نیکوتین، شکر و مواد قندی، غذاهای کنسرو شده، اسانس ها و رنگ های افزودنی را به حداقل رساند.

منبع:وب دا