معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

برای کاهش مصرف نمک انجام دهید

علي اكبر كمالي با اشاره به اين كه سرکه سیب با قلیایی کردن بدن، سبب کاهش فشار خون بالا می شود، گفت: افراد مي توانند یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را همراه با یک قاشق غذاخوری عسل در یک لیوان آب گرم مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا میل شود.

وي با بيان اين كه عسل سبب تقویت حرکات روده شده و از یبوست جلوگیری می کند، افزود:  از آنجایی که یبوست می تواند سبب افزایش فشار خون شود، مخلوط سرکه سیب همراه با عسل بسیار موثر است.

اين كارشناس سدیم را يكي از عوامل مضر و موثر در بروز بیماری هایی مانند ناراحتی های قلبی، فشارخون و استئوپروز دانست و گفت:  تحقیقات اخیر نشان می دهد مصرف بیش از حد نمک می تواند موجب  افزایش احتمال ابتلا به سرطان های معده، مری و مثانه شود.

كمالي عنوان داشت: برای مزه دار کردن غذا به جای نمک می توان از ادویه و چاشنی هایی مانند زنجبیل، سیر، فلفل سیاه، رازیانه، ریحان و ترخون استفاده کرد. هر یک از این گیاهان معطر دارای ترکیبات موثری برای پایین آوردن فشار خون هستند. سرکه نیز می تواند چاشنی خوبی برای مزه دار کردن غذا باشد


منبع:وب دا