معاونت غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی

green

اخبار و اطلاعیه ها

اخبار معاونت

مطالعات نشان داده‌اند كه خوردن مقدار كمي از شكلات تيره به صورت 2 يا 3 بار در هفته به كاهش فشارخون كمك كرده و باعث بهبود جريان خون و جلوگيري از تشكيل لخته شدن خون مي‌شود.

براساس اين گزارش محققان افزودند: شكلات تيره همچنين مي‌تواند از تصلب شرايين جلوگيري كند.

نتايج حاصل از اين گزارش حاكيست خوردن شكلات تيره باعث افزايش جريان خون به مغز و قلب شده و ضمن تقويت عملكردهاي شناختي در افراد خطر وقوع سكته مغزي را كاهش مي‌دهد و در اين ميان وجود مس و پتاسيم در شكلات تيره به پيشگيري از بروز بيماري‌هاي قلبي عروقي و سكته مغزي نيز كمك مي‌كند.

نتايج ديگر اين مطالعه مي‌افزايد: شكلات تيره مي‌تواند به كنترل قند خون كمك كند چرا كه فلاونوييدهاي موجود در آن ميزان مقاومت به انسولين را كاهش داده و در مقابل ديابت نوع 2، از بدن محافظت مي‌كند.

گفتني است: خوردن غذاهاي غني از آنتي‌اكسيدان‌ها مانند شكلات‌هاي تيره مي‌توانند در كاهش بروز انواع سرطان‌ها نيز مؤثر باشند.


منبع:وب دا, به نقل از نشريه آنلاين مايوكلينيك